Scholentournooien i.s.m. Olympic Moves

Gepubliceerd door admin op

Olympic Moves van de KVLO heeft zich verbonden met de Stichting Softbaldino om ook de softbalsport te promoten.

Softbaldino roept de docenten lichamelijke opvoeding op zich met teams in te schrijven voor de selectie wedstrijden Softbal in april 2015 voor de Olympic Moves.

De uitnodiging tot opgave hebben de scholen inmiddels van de KVLO (Olympic Moves) gehad.

Het gaat om drie categorieën voor meisjes en jongens. Totaal dus 6 teams per school

  • Klas 1 en 2
  • Klas 3 en 4
  • Schoolteam

Natuurlijk kunnen de scholen weer gebruik maken van de clinics die de Stichting Softbaldino aanbiedt. Of het nu het ondersteunen van de schoolteams betreft, of, zoals vorig jaar, een algemene voorbereiding op het softballen of een voorbereiding op een toernooi.

Mail naar cobus@softbaldino.nl en hij (Cobus) maakt graag een afspraak om e.e.a. door  te nemen. Hij heeft daartoe de woensdag en de vrijdag beschikbaar. Op de andere dagen heeft hij andere verplichtingen, maar is bereid om te kijken of daar niet een plek open is voor een afspraak buiten de genoemde dagen.

De Stichting zou het een geweldige zaak vinden als we in staat zijn 6 toernooien te organiseren in april. Eén toernooi per categorie.

De organisatie komt te liggen bij de scholen. De stichting Softbaldino probeert medewerking te regelen via en van de Huizen voor de Sport en Sportzaken van de gemeenten.

Naast de Winkler Prins (Veendam), zoekt Softbaldino organiserende scholen in Groningen, Winschoten, Leek en Drachten.

Het kan een prachtig jaar worden voor de softbalsport!

Categorieën: Uncategorized